“Haast elke spreuk heeft een tegengestelde, niet minder wijs, om haar in evenwicht te houden.”

Onze Werkwijze

Hoe wordt deze professionele zorg voor u georganiseerd?

  1. U neemt contact op met onze organisatie.
  2. Een van de medewerkers van onze afdeling Planning verwerkt uw zorgvraag en maakt met u een afspraak zodat u wordt bezocht door een bezoekconsulent.
  3. Samen met de bezoekconsulent wordt een inventarisatie gemaakt van uw zorgaanvraag: het aantal uren per week, wat onze activiteiten zijn, de tijdsduur en door wie wij de zorgverlening laten uitvoeren (verpleegkundige, verzorgende, huishoudelijke hulp of een combinatie).
  4. Binnen 24 uur, nadat u contact met ons heeft gezocht, ontvangt u van ons een aanbod waarin de hulpvraag en het aanbod op elkaar zijn afgestemd.
  5. Nadat u akkoord bent gegaan met ons aanbod start de zorg op de eerstvolgende afgesproken werkdag of, op een door uzelf gekozen moment.

 

Onze zorgverlening staat open voor iedereen en onze medewerkers hebben respect voor de persoonlijke situatie van onze cliënten.

Meer informatie ?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening, neemt u dan contact op met één van onze medewerkers op kantoor. Ze zijn op werkdagen te bereiken op ons algemene telefoonnummer:

0183 – 63 89 99

.

E-mail
Klik hier

© 2004 - 2023 ZorgInjection Thuiszorg, Alle rechten voorbehouden.

Website Realisatie: Qwain.nl

Back to top