“Soms heb je je oren en ogen te sluiten om te kunnen horen wat er van binnen bij je speelt.”

Welke Zorg?

Thuiszorg is zorg en ondersteuning die bij u thuis wordt geboden en kent een aantal vormen, zoals huishoudelijke ondersteuning en persoonlijke verzorging. In 2015 wordt zorg of ondersteuning thuis gedeeltelijk vergoed via de ziektekostenverzekering; voor een ander deel kunt u zich wenden tot de gemeente waar u woont.

ZorgInjection Thuiszorg heeft ruime ervaring op het gebied van deze huishoudelijke ondersteuning en persoonlijke verzorging. De volgende diensten kunnen we u aanbieden:

Persoonlijke Verzorging

Persoonlijke verzorging is het ondersteunen bij, of het overnemen van activiteiten op het gebied van de algemene dagelijkse verrichtingen (ADL).

Daaronder is de zorg begrepen die in directe relatie staat tot de persoonlijke verzorging. Bij deze zorg kan gedacht worden aan het wassen en kleden van de cliënt, al dan niet op bed, het douchen of baden, het opmaken, scheren, tandenpoetsen, hulp bij toiletgang, hulp met het aan- en uittrekken van de steunkousen.

Ook het stimuleren van zelfredzaamheid en het zo mogelijk aanleren van ADL-activiteiten maakt deel uit van deze functie.

Huishoudelijke Hulp

Huishoudelijke ondersteuning is in de ware zin van het woord ondersteuning bij het huishouden.

Valt het huishouden u te zwaar? Wij kunnen u daar daarbij helpen!

Wanneer u door ziekte, een handicap of bij het ouder worden huishoudelijke ondersteuning nodig heeft: onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar.

Wat houdt huishoudelijke ondersteuning in?
Wij kunnen u ondersteunen bij de (zware) huishoudelijke taken. Ons uitgangspunt is wat u persoonlijk nodig heeft. Wellicht heeft u alleen hulp nodig om uw huishouden beter te organiseren, maar ook schoonmaakwerkzaamheden, zoals stofzuigen, stoffen en het toilet en de badkamer schoonmaken kunnen wij voor u doen. Als u van de gemeente een indicatie heeft gekregen voor de wasverzorging dan helpen wij u daar ook mee.

Ontvang ik ook thuishulp op feestdagen ?

Op feestdagen zijn onze medewerkers (die werkzaam zijn in de huishoudelijke ondersteuning) vrij. U ontvangt dan geen huishoudelijke ondersteuning.

Meer informatie ?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening, neemt u dan contact op met één van onze medewerkers op kantoor. Ze zijn op werkdagen te bereiken op ons algemene telefoonnummer:

0183 – 63 89 99

.

E-mail
Klik hier

© 2004 - 2024 ZorgInjection Thuiszorg, Alle rechten voorbehouden.

Website Realisatie: Qwain.nl

Back to top