“Wat werkelijk uit je hart komt, zal een ander hart raken”

Over Ons

ZorgInjection Thuiszorg is een thuiszorgorganisatie en bestaat al ruim 10 jaar. Wij hebben de afgelopen jaar erg veel ervaring opgedaan en hebben hierdoor onze diensten nog meer kunnen professionaliseren. Onze kracht ligt in de persoonlijke aandacht die wij onze cliënten en medewerkers geven. De kleinschaligheid van onze organisatie zorgt ervoor dat wij aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren kunnen voldoen.

In het cliënttevredenheidsonderzoek, dat wij in 2014 door een onafhankelijke partij hebben laten uitvoeren, scoren wij dan ook boven het landelijk gemiddelde. Als organisatie waarderen de cliënten ons met een mooie 8,2. Onze zorgverleners worden beloond met maar liefst een 8,7! Daar wij zijn natuurlijk ontzettend trots op.

Onze missie is het vakkundig en doelmatig leveren van thuiszorgdiensten, waarbij de cliënten en hun persoonlijke voorkeuren en wensen centraal staan. Onze medewerkers vervullen daarbij een cruciale rol.
ZorgInjection Thuiszorg beschikt over een door de overheid en gemeente afgegeven erkenning en is HKZ gecertificeerd.
Deze certificering geldt voor de huishoudelijke ondersteuning, persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding (ambulant).

Wij leveren huishoudelijke ondersteuning in de volgende plaatsen:

Buren: Asch, Beusichem, Buren, Eck en Wiel, Erichem, Ingen, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Maurik, Ommeren, Ravenswaaij, Rijswijk, Zoelen, Zoelmond

Culemborg

Drechtsteden: Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht.

Gorinchem: Gorinchem en Dalem

Molenlanden: Arkel, Bleskensgraaf, Brandwijk, Giessen-Oudekerk, Giessenburg, Goudriaan, Groot-Ammers, Hoogblokland, Hoornaar, Kinderdijk, Langerak, Molenaarsgraaf, Nieuw-Lekkerland, Nieuwpoort, Noordeloos, Ottoland, Oud-Alblas, Schelluinen, Streefkerk, Wijngaarden.

Neder-Betuwe: Dodewaard, Echteld, IJzendoorn, Kesteren, Ochten, Opheusden

Tiel

West-Betuwe: Acquoy, Asperen, Beesd, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Est, Geldermalsen, Gellicum, Haaften, Heesselt, Hellouw, Herwijnen, Heukelum, Meteren, Neerijnen, Ophemert, Rhenoy, Rumpt, Spijk, Tricht, Tuil, Varik, Vuren, Waardenburg, Zennewijnen

West Maas en Waal: Alphen, Althorst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel. Wamel

Vijfheerenlanden: Ameide, Everdingen, Hagestein, Hei- en Boeicop, Hoef en Haag, Kedichem, Leerbroek, Leerdam, Lexmond, Meerkerk, Nieuwland, Oosterwijk, Schoonrewoerd, Tienhoven aan de Lek, Vianen, Zijderveld.

Tevens werken wij samen met alle grote en kleine zorgverzekeraars. Voor een volledige lijst van de zorgverzekeraars waarmee wij samenwerken klik hier.

Onze Diensten

Thuishulp

Wanneer u ouder wordt, zullen er steeds meer activiteiten voorkomen die u niet meer zonder hulp kunt doen. Naast hulp in de huishouding kan er ook behoefte ontstaan aan hulp bij de persoonlijke verzorging.

Heeft u huishoudelijke ondersteuning nodig? Dan komen wij kosteloos bij u langs voor een intakegesprek. Tijdens dit bezoek nemen wij met u het ondersteuningsplan door en kunt u aangeven welke activiteiten u zelf nog kunt en wilt doen en, welke taken er door de vaste medewerker worden overgenomen.

U bent bij ons altijd verzekerd van een vaste medewerker. Enkel tijdens vakantie (of ziekte van de medewerker) zullen wij aan u een invalkracht voorstellen. Veelal is dit een medewerker die ooit al eens eerder bij u heeft ingevallen zodat u toch nog een vertrouwd gezicht heeft.

ZorgInjection Thuiszorg heeft een ruime ervaring op het gebied van huishoudelijke ondersteuning maar ook op het gebied van persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding.

Persoonlijke verzorging

Bij persoonlijke verzorging gaat het primair om het ondersteunen of overnemen van de zorg bij mensen met een aandoening of beperking. Daarnaast behoort ook het stimuleren om bepaalde activiteiten aan te leren en zelf uit te voeren tot de persoonlijke verzorging.

Onder persoonlijke verzorging wordt alles verstaan wat tot de lichamelijke verzorging hoort. Denkt u hierbij aan wassen en aankleden, wonden verzorgen, in en uit bed helpen, hulp bieden bij het gebruiken van hulpmiddelen, hulp bieden bij het eten en drinken, incontinentie ondersteuning, klaarzetten en toedienen van medicijnen.

Het kan voorkomen, dat u tijdelijk verzorgd moet worden, omdat u een operatie of een ander medische ingreep hebt ondergaan. Onze vakkundige en gediplomeerde medewerkers staan voor u klaar om u bij te staan en de zorg te geven waar u recht op heeft. Denkt u aan: het assisteren en ondersteunen bij lichamelijke verzorging, hulp bij het wassen, aan- en uittrekken van elastische kousen, aan- en uitkleden, hulp bij het eten en drinken en het uitzetten en toedienen van medicatie.

Begeleiding

Voor u of uw huisgenoot in alle voorkomende situaties. Te denken valt aan beginnende dementie, ernstige ziekte van kinderen, handicap, structuur aanbrengen in de dag, etc.

Indien u ontlast wilt worden van de zorg waar u verantwoordelijk voor bent, nemen wij deze van u over zodat u bijvoorbeeld eens een weekendje weg kunt gaan, een bezoek aan de sportschool kunt brengen of een andere activiteit buitenshuis kunt gaan doen.

Meer informatie ?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening, neemt u dan contact op met één van onze medewerkers op kantoor. Ze zijn op werkdagen te bereiken op ons algemene telefoonnummer:

0183 – 63 89 99

.

E-mail
Klik hier

© 2004 - 2023 ZorgInjection Thuiszorg, Alle rechten voorbehouden.

Website Realisatie: Qwain.nl

Back to top